Offroad túra Vietnámban

Ennek a csapatnak köszönhetően már láthattunk csodát, most sem fog csalódni az, aki rászán öt percet a vietnámi túra videójára.

Természetesen azoknak lehet a legjobb akik az ilyen videókat visszanézve saját emlékeik között szárnyalhatnak, hiszen ők ott voltak és átélhették az ú örömét. De nekünk se rossz, hiszen a közelünkben is van bőven magára várató ú, messzebb nem mindenki juthat el.

A Explore360o Motorcycle Adventures csapataának kameráin keresztül már megismerhettük Nepál egy eldugott, misztikus szeletét, a Mustang királyságot. Aki lemaradt a videóról az ide kattintva pótolhatja azt. Tényleg megéri megtenni!

A mostani alkotásuk egy tavaly őszi túrájukat dolgozza fel, amikor Vietnám északi részén kalandozott a csapat Honda CRF250-es motorok nyergében. Érdekes látnivalókból most sem lesz hiány, jó szórakozást kí­vánunk!

Akinek tetszett a videó és szí­vesen látna többet Vietnámból, annak a következő videó megtekintését is ajánljuk, de felhí­vjuk a figyelmet, hogy itt már nem a motorok és a motorozás a főszereplő: