Kemény hétvége áll Sebestyén Peti mögött

Jerezben folytatódott a Supersport-világbajnokság, ahova sok nehézség közepette érkezett meg Sebestyén Peti és csapata. A rajt jól sikerült, rögtön az első körökben több pozíciót javított, azután viszont megtörtént, ami csak nagyon ritkán, elszakadt a lánc, sőt még hátulról is meglökték (teljesen vétlenül). Peti elesett, megütötte a fejét és elvesztette az eszméletét. Először a medical centerbe vitték, majd átszállították a jerezi kórházba teljes kivizsgálásra. Szerencsére nem volt semmilyen komoly sérülés, de orvosi utasításra a vasárnapi futamot ki kellett hagynia.

„Nagyon nem ilyen hétvégét terveztem, de pozitívan látom a helyzetet, mert a csapattal jól dolgoztunk és úgy érzem, jó irányt vettünk a versenyekre. Szerintem ez a munka és a tapasztalat Portugáliában is jól fog jönni. Örülök, hogy ennyivel megúsztam a nagy bukást ”-mondta Peti.

A vasárnapi napon Petit kiengedték a kórházból és hamarosan Portimao felé veszik az irányt, ahol lehetősége lesz néhány napot pihenni a következő megmérettetések előtt.