Jorge Lorenzo nyereményjátékkal ünnepli kétmillió rajongóját

A spanyol MotoGP-bajnok nagyon is aktí­v a közösségi oldalakon, ennek köszönhető az őt követő, általa spártaiaknak nevezett rajongók nagy száma.

A Facebookon, Twitteren, Google+-on, YouTube-on és Instagramon összeszedett irdatlan nagyságú tábort, a támogatást, a hűséget a versenyző különleges nyereményjátékkal ünnepli meg Facebook-oldalán: öt spéci Lorenzo-csomagot sorsol ki. Mindegyikben egy-egy aláí­rt bukósisak (egy HJC RPHA 10 replika és négy HJC IS-17 Lorenzo modell), tetszőleges GP-versenyre, a szí­nfalak mögé is bejárást biztosí­tó belépő és Special Edition Jorge Lorenzo Sector No Limits karóra található.

A részvételhez lájkolni kell Jorge Lorenzo hivatalos Facebook rajongói oldalát, és követni az ott megjelenő instrukciókat, illetve legalább 4 ismerőst be kell szervezni, akik a meghí­vó alapján vesznek részt a promócióban. Azaz: aki lájkol, és minimum négy ismerőst be tud vonni meghí­vójával, automatikusan részt vesz a játékban. A nyertes és általa kiválasztott, a játékhoz csatlakozott négy ismerőse kapja meg az öt csomagot.

A nyerteseket a www.jorgelorenzo.com-on, szeptember 5-én hirdetik ki.