Indul a Harley-Davidson Podcast

Indul a Harley-Davidson Podcast. A 6 részes dokumentum sorozatban nyomon követhető egy teljesen gyári elektromos LiveWire motor átalakítása. A cél, hogy képes legyen 13 000 mérföldön keresztül megbirkózni mindenféle extrém terep körülménnyel, sárral, sziklákkal vagy homokkal, miközben Ewan McGregor és Charley Boorman végig motorozza velük Amerikát új sorozatukban, a Long Way Up-ban.

A mérnöki csapat mindössze 30 nap alatt tervezte meg, alakította át és rakta össze a kész motort. Egy belső tesztelés után úgy döntöttek, hogy még javítanak a motor ergonómiáján és a csomagtartókon. 60 nappal később a motor már készen állt Argentína déli pontján.

Az átalakított LiveWire-be RESS (energia visszatermelő rendszer) lett fejlesztve, átalakított vázat és módosított Harley-Davidson Revelation™ motort kapott. Ezeken kívül felhasználták a Harley-Davidson Pan America™ túra endúró prototípusából a féktárcsákat, kerekeket és a gumikat, valamint egyedi gyártású szélterelőt, hátsó felfüggesztést és villa befogókat terveztek kizárólag ehhez a különleges projekthez.

A H-D podcastot bárki nyomon követheti, Apple és a Spotify-on keresztül.