Harley-Davidson TRT

Jim Harrel, miután kipróbálta a piac megannyi háromkerekűjét anélkül, hogy kedvére valót talált volna, úgy döntött, inkább maga épí­ti meg álmai járművét, ami habár három keréken fut, mégis képes bedőlni a kanyarokban.

A TRT (Tilting Reverse Trike) egy olyan készlet, ami bármilyen újfajta Harley túramotort háromkerekűvé változtat. Láttunk már Harley trike-okat, mitől olyan különleges ez? A TRT két tulajdonsága miatt tűnik ki a többi közül: egyrészt a két kerék elől van, nem hátul, másrészt ezek a kerekek képesek 25 fokban megdőlni. A tökéletes szöget maga a fejlesztő kí­sérletezte ki.

Motorok Harley-Davidson Tilting Reverse Trike

Jim Harrel és a Too Kool Cycles specalistái fejlesztés közben a tökéletesre törekedtek, beleértve a szépséget is – kevés sikerrel. Az első futómű szerkezetét fedő 50-es, 60-as évek versenyautóira emlékeztető orr felemásra sikerült egy motorkerékpáron.

A kényelemről az a zárómechanizmus gondoskodik, ami függőlegesen tartja a motort 10km/h sebesség alatt, í­gy a vezetőnek nem kell letennie a lábát és megtartani a gépet például a piros lámpánál.

Motorok Harley-Davidson Tilting Reverse Trike

Érdemes tudni, hogy a változás nem maradandó, a motor órák alatt visszaalakí­tható kétkerekűvé.

Végleges árat még nem határoztak meg, de 8000-12000 (kb. 1,7-2,6 millió forint, tí­pustól függően) amerikai dollár közé teszik az összeget, amit ki kell fizetni ezért a szórakozásért.

 Motorok Harley-Davidson Tilting Reverse Trike