Frissülnek a Harley-Davidson népszerű modelljei

Az összesen nyolc modellből álló Harley-Davidson Softail család kiváló motorozást, és technikai megoldásokat kínál, igazi amerikai megjelenéssel. Az új Street Bob 114 modell ehhez képest egy letisztult bobber stílusú és sallangoktól mentes motor. Ez a legkönnyebb Softail, amibe a nyomatékos Milwaukee-Eight 114-es blokk került, így a Street Bob 114 egy könnyen kezelhető, ám erős motor lett.

A 2021-es Road King Special, a Road Glide Special és Street Glide Special modellek egyedi külseje és izmos Milwaukee-Eight 114 blokkja igazi egységet alkot. A Street Glide Special és Road Glide Special kéttónusú fényezést kaptak, valamint választhatóak csillogó krómos, vagy matt fekete kiegészítőkkel – sötét vagy fényes, csillogó vagy tradicionális megjelenés. A Road King Special és Street Glide Special modellekre az új Daymaker LED-es fényszóró került, valamint mind három Special modell új, alacsony profilú blokkvédőt kapott.

Az összes Harley-Davidson Touring modellt felszerelték a színes, érintőképernyős Boom! Box GTS fejegységgel, mely Android Auto™ vagy Apple CarPlay alkalmazással is párosítható. A kábellel összekötött okostelefonnal a motoros megjelenítheti saját zenéit a memóriából vagy a felhőből, valamint navigációt is futatthat menet közben.

Természetesen a CVO modellek is frissülnek 2021-ben: a CVO Street Glide, a CVO Road Glide, a CVO Limited és a CVO Tri Glide – új fényezést és stílusos kiegészítőket kapnak. A Milwaukee-Eight 117  blokkot csak a különleges CVO modellekbe szerelik, ami a legerősebb szériában gyártott motor. Ezekhez a modellekhez alapból jár a Reflex Defensive Rider System (RDRS), amely kipörgésgátlóval és fejlett blokkolásgátlóval komfortos és biztonságos motorozást tesz lehetővé.