Életrevalók

Április végén stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a budapesti KTM Centrum.

Az együttműködés célja, hogy a Felek együtt lépjenek fel a biztonságos magyar motoros közúti közlekedés elősegítése és támogatása, a közlekedésben résztvevők baleseti kockázatának, valamint a közlekedési balesetek, halálesetek számának csökkentése érdekében. Felhívni a járművezetők figyelmét a védőfelszerelések használatára, a nem megfelelő műszaki állapotból és a hiányos vezetéstechnikai felkészültségből eredő kockázatokra.

„A KTM Centrum és az általa létrehozott MotoFun Közhasznú Nonprofit Kft célja, hogy hozzájáruljon a magyar motoros társadalom és a közszféra motorosokat érintő szereplői közötti operatív, hatékony kommunikációhoz, egyfajta kommunikációs hidat biztosítva a szereplők között. Ennek érdekében az ORFK-OBB biztosítja a megfelelő szakértelmet és a háttérinformációkat, a KTM Centrum pedig rendelkezésre bocsátja marketing és kommunikációs szakértelmét és tapasztalatát, továbbá lehetőséget biztosít a végfelhasználóival való közvetlen kapcsolatteremtésre, ezáltal az edukációt és prevenciót szolgáló kulcsüzenetek eljuttatására.”

Pócsik László és Dr. Halmosi Zsolt

A megállapodás aláírását könnyed hangulatú magánbeszélgetés előzte meg, hiszen Dr. Halmosi Zsolt rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az ORFK-OBB elnöke is igazi motoros szívvel, 14 éves kora óta a mai napig aktív motorosként érkezett az eseményre.