Újra a pályán Kovács Bálint

A H-Moto Team 17 éves versenyzője folytatja szereplését a Katari Nemzetközi Bajnokságban.

Újra pályára gurul Dohában Kovács Bálint, hogy ismét bizonyí­tsa tehetségét a Katari Nemzetközi Bajnokságban. A H-Moto Team fiatal motorosa a Superstock 600-asok mezőnyében már a harmadik versenyhétvégéjére készül, ahol abban bí­zik, hogy megjaví­tva az eddigi legjobb köridejét, megtartja jelenlegi helyezését, vagy akár előrébb is lép összetettbeli negyedik pozí­ciójából.

A harmadik versenyhétvégével folytatódik Katarban a Losail ízsia Bajnokság, ahol ismét rajthoz áll a Superstock 600-ban induló Kovács Bálint. A H-Moto Team 17 éves motorosa – aki a szezonnyitó hétvégén azonnal dobogóra állhatott, majd háromszor negyedik lett – ugyan nem tudott motorozni az elmúlt hetekben, ám ennek ellenére felkészülten érkezett meg az újabb bajnoki fordulóra Dohába. A fiatal magyar versenyző, aki az összetett negyedik helyéről várja a hétvégi folytatást, komoly fizikai és mentális felkészülésen esett át, í­gy optimistán várja a versenyeket.

A hétvégén folytatódik a katari szereplésem, természetesen, már nagyon várom. Sajnos utoljára tavaly, éppen az itteni második versenyhétvégén ültem motoron, de a felkészülésem í­gy is jól sikerült, köszönhetően a Fit 4 Race edzéseknek. Úgy érzem, remek erőben vagyok, hiszek magamban, í­gy az a célom, hogy a hétvégén megjaví­tsam az eddigi legjobb köridőmet, illetve már a szabadedzéseken sikerüljön a megfelelő ritmust felvennem. Jelenleg összetettben a negyedik helyen állok, és bí­zom abban, hogy ezt a pozí­ciót képes leszek megőrizni a hétvégén is. Persze, nem leszek elkeseredve, ha sikerülne a pontversenyben előrébb lépnem”– mondta Kovács Bálint.