Újabb kompresszoros modellen dolgozik a Kawasaki?

Már rebesgetik a következő Yamaha FZ1-est is

A japán Young Machine magazin szerkesztőinek fantáziája általában eléggé szabadon szárnyal. Ami tény, hogy számos alkalommal igen jól eltalálják, hogy az egyes gyártók milyen új modellel fognak piacra lépni.

 

 

Legújabb koncepciójuk szerint a Kawasaki már dolgozik egy újabb kompresszoros gépen. A lap úgy értesült, hogy lefelé bővülhet a paletta, méghozzá egy 650-es személyében. A Ninja S2 néven emlegetett modell – a fénykép tanúsága alapján – a H2-es stí­lusjegyeit hordozza magán, de az ER-6-ostól származó, sorkettes berreg az idomai alatt. Érdekesség, hogy más források pedig úgy vélik, a kisebbik feltöltős alapjait a ZX-6R négyhengerese adja. Hogy kinek lesz igaza, ha egyáltalán tényleg megszületik ez a modell, az remélhetőleg hamarosan kiderül.

 

 

Ugyanez mondható el a Young Machine egy másik borí­tójáról, amin állí­tólag az új Yamaha FZ1-es látható. Az R1-es külsejű, sportúra motor körül szintén nagy még a bizonytalanság, de mindenesetre annyi kijelenthető, hogy ha tényleg ilyen köntösben jelenik meg, akkor azzal keményen feladja a leckét a riválisoknak.