Új motor márka és kupasorozat Magyarországon!

Megérkezett Magyarországra az OHVALE márka, azaz a gyermek versenymotorok innovációja és nem kell sokat várni, hogy elinduljon a saját utánpótlás-versenysorozata is!

Az OHVALE GP-O ötlet Valerio Da Lio fejéből pattant ki, aki a két kerékűek világában igazán tapasztalt szakember és a legnagyobb gyártókkal dolgozott együtt éveken keresztül a MotoGP csapatoknál! így született meg egy 100%-ig sportos tulajdonságokkal rendelkező motor, ami érzelmeket vált ki, igazi pilótának érzi magát rajta az ember, könnyen vezethető és olyan élményt biztosí­t, amit csak a valódi versenyzők élhetnek át.

Az OHVALE GP-0 4 verzióban érhető el és kiváló motor a fiatalok, az idősebbek és a kevésbé tapasztaltabbak, vagy akár a két kereket kedvelő nők számára is! Az hajtásról 110, 160 és 190 köbcentis 4 ütemű erőforrások gondoskodnak, 2 vagy 4 szelepesek, automata és 4 sebességű változatok vannak, elektromos vagy berúgós indí­tással, 8 LE és 25 LE között. A fékrendszert a sport motorkerékpároknál alkalmazott technikai megoldások jellemzik: 4-dugattyús radiális első féknyergek 180 mm-es vagy 190 mm-es tárcsákkal és kétdugattyús hátsó féknyergek 155 mm-es tárcsával, szinterezett fékbetétekkel és állí­tható karokkal.


A márka hamar elterjedt a világ minden pontján és már a legnagyobb MotoGP-s sztárok is OHVALE motorokkal készülnek két verseny között. Nem hiába, az elmondásuk alapján Az OHVALE GP-0-val sikerült átvinni a supersport motorozás élményét Misano-ból egy gokartpályára.

Szerencsére már Magyarországon is elérhetőek az OHVALE GP-O modellek a SEM Group Kft. jóvoltából. Aki pedig már idén szeretné kipróbálni a motort és önmagát, szervezett körülmények között, annak egy jó hí­rrel szolgálhatunk, ugyanis idén elindul Magyarországon az OHVALE kupasorozat.

A világhí­rű márka utánpótlás-versenysorozatában valóban az ügyesség fog számí­tani: a pilóták 110, 160, 190 köbcenti és FUN (amatőr/felnőtt) kategóriában, ugyanolyan OHVALE motorokon mérhetik össze tudásukat.

A tét óriási, a 160 és 190 kategóriában a bajnokság nyertesei a Sport & Events Academy, a Next Generation Hungary SE és a Bester Capital Dubai Junior Team jóvoltából részt vehetnek a 2020. évi teljes Ohvale olasz bajnokságban, és a 2020. évi Ohvale Európa-bajnokságon a Bester Capital Dubai Junior Team színeiben!