Argentínában versenyez Sebestyén Peti és a Supersport VB mezőnye!

Elérkezett az év első tengerentúli versenye a Superbike-világbajnokság számára. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti további előrelépésre számít az erős, portimaoi szereplése után.

A san juan-i pálya 2018-ban került be először a versenynaptárba, aztán 2020-ban sajnos a vírushelyzet miatt nem tudták megrendezni. Sebestyén Peti 2018-ban és 2019-ben is jól szerepelt az argentin pályán, még a PTR Honda színeiben. Portimaoban nem feltételen a 9. helyezés, de az élmezőnyhöz való közelebb kerülés adott nagy löketet a VB egyetlen magyar szereplőjének.

Szeretem ezt a pályát és igyekszem majd kihasználni a pályaismeretemet, viszont biztos vagyok benne, hogy mivel 2 éve nem volt itt verseny, trükkösek lesznek a körülmények. Egyértelműen az a cél, hogy a Superpole-on sikerüljön az első három sorba kvalifikálni, hiszen a versenytempó már biztató volt az elmúlt hétvégék során, de fontos, hogy megfelelő rajtpozíciót szerezzek.”– mondta el a HUMDA pilótája.