Ajándékozd meg magad!

A motogp.com oldal rendkí­vüli akciót hirdetett fekete péntek alkalmából, amin most sokat nyerhetsz.

Lehet szeretni vagy utálni a messziről jövő trendeket és a köréjük felépí­tett hype-ot de egy biztos, jól járni mindenki szeret. Márpedig a motogp.com-on (a tavalyi évhez hasonlóan) ez most igen egyszerűen megy. A téli tesztidőszakra vonatkozó videó csomag most mindösszesen 1 Euro-ért megvehető. Márpedig az eredeti ár ismeretében a 320 – 330 Ft igen jól hangzik.

A csomag tartalmazza a 2018-as MotoGP szezont megelőző négy hivatalos teszt összes videó anyagát, ráadásként pedig a korábbi futamok, összefoglalók is elérhetővé válnak az előfizetők számára.

Az előfizetés 2018.03.13-ig érvényes. Arra azonban érdemes figyelni, hogy ha a lejárati időhöz közeledve nem kapcsoljuk ki az automata hosszabbí­tás lehetőségét akkor a motogp.com él a lehetőséggel és aktiválja a teljes szezonra vonatkozó tagságot ami már természetesen egy jóval nagyobb összeg.

Szóval aki csak a téli estéket szeretné szebbé tenni az izgalmas futamok újbóli átélésével, fantasztikus angol kommentárolás mellett az vásároljon gyorsan, de ne feledkezzen meg az előfizetés hosszabbí­tásának lemondásáról márciusban!

Az akció november 26-án éjfélig érvényes.

További részletek a képre kattintva érhetőek el!

A Motorrevü nem a motogp.com partnere ezért semmilyen felelőséget sem tudunk vállalni a motogp.com szolgáltatásaiért vagy az akció részleteiért. Pusztán tájékoztatást kí­vántunk nyújtani egy kedvező lehetőség kapcsán.