Szezonnyitó Magyar Motocross Bajnokság

MX Pálya Esztergom, Retek u Határ u kereszteződés április 4. és 5.

Nem először rendezünk bajnoki és nemzetközi futamokat, ezért az eddigi tapasztalatokat összegyúrva ismét egy parádés hétvégével várjuk a versenyzőket és a nézőket, április 4. és 5.-én!

A nézőknek idecsaljuk a környező országok legerősebb mezőnyét és mondhatjuk még az í“perenciás tengeren túlról” is érkeznek! Azaz már biztos, hogy Svédországból is részt vesznek motocross gladiátorok az esztergomi versenyen! A várhatóan erős mezőny a szezonkezdésnek köszönhető, amikor is mindenki felméri hogyan is sikerült a téli felkészülése! Ezért sok meglepetésnek lehetünk tanúi a kategóriaváltások miatt is!


Szombaton mennek a „nagyágyúk” az első osztály MX OPEN és MX2 kategórián belül. Vasárnap indulnak a Junior versenyzők, akik már 5 éves kortól bizonyí­thatják, hogy mire is képesek. Természetesen a „tapasztalt rókák” se maradnak el a Senior kategóriában bemutatva, hogy a kor mit sem számit és még ők is felszántják a talajt keményen!
A 13 órától kezdődő versenyfutamok mellett, igazi fesztivál hangulatot próbálunk teremteni a pálya körül! Legyen az ugráló vár, gyermekmotoroztatás, vásári hangulat, lángos, pizza, sültkolbász vagy sörsátor.

A belépőjegyek ára: 1000 Ft / fő
A rendezvényen való részvétel INGYENES 14 éves kor alatt és a motorral a versenyre érkezők számára! Mert mi gyermek és motorbarát csapat vagyunk!