Napokkal a Duna Plaza után

Ugyan a hét fele már lassan eltelt, mostanra jutottunk el oda, hogy végiggondoljuk a hétvégi Duna Plazás rendezvényünket.

Ugyan a hét fele már lassan eltelt, mostanra jutottunk el oda, hogy végiggondoljuk a hétvégi Duna Plazás rendezvényünket. Elsőnek is szeretnénk mindenkinek, kiállí­tóknak, látogatóknak egyaránt, hogy pozití­v hozzáállásukkal hozzájárultak a sikerhez. A cél a motorozás népszerűsí­tése volt, ez pedig nem megy motorosok, motoros klubok, cégek nélkül. Ahhoz, hogy a piac ne omoljon össze, mindenkinek bele kell tennie a közösbe, mi újságként a (vigyázat, szóvicc következik) hasábok mellett a kereteket tudjuk biztosí­tani.

A tervezett ökumenikus tesztnap sajnos nem jött össze úgy, ahogyan szerettük volna, de Suzuki Hollós és a Mille Motor segí­tségével a vendégek több modellt is kipróbálhattak.A képekre kattintva galéria nyí­lik

Az eddigi visszajelzések szerint a tavalyihoz hasonlóan az idei buli is pozití­v mérleggel zárult. Egyetlen kört nem tudtunk eddig megszondázni, önöket, az olvasókat. Kommentek között várjuk a visszajelzéseket!


Ha lemaradt volna az egészről, itt megtudhatja, miről szólt a Motorrevü a Duna Plazában:

Motorrevü a Duna Plazában


A rendezvénnyel kapcsolatos egyéb bejegyzéseink:

Börze és tesztnap május 7-én a Duna Plazánál

Olcsón motor, olcsón felszerelés, olcsón ruházat – bár használt

így készül az Év Motorja dí­j

Tesztelhető motorok listája – Duna Plaza – május 7.

Gimkana a Duna Plazánál