Motorkerékpár lezárók

26 motorkerékpár-lakat példáján vizsgáltuk, vajon igaz-e, hogy minden biztonsági zárat ki lehet nyitni a megfelelő eszközökkel. Más kérdés, hogy a nyitóképen látható, nagy zajjal és szikraesővel járó módszert nem kedvelik a profi tolvajok.

Percenkénti 8000-es fordulaton pörög a flex gyémántkorongja. Amint hozzáér a fémhez, azonnal elered a szikrazápor, és kezdetét veszi az az idegtépő búgás, amitől még az ilyesmihez szokott tesztsegédek arcára is kiül a kí­n. Bő két percig tart az egész, ennyi idő kell a gépnek, hogy átvágja a láncot. Egy hatalmas szemekből felépülő, akár testedzésre is használható láncot.

 

 

Viszonylag gyorsan végzett vele, ami azért nagy szó, mert nemigen létezik ennél vastagabb és masszí­vabb lopásgátló eszköz motorkerékpárhoz. Még belegondolni is rossz, milyen hamar megadta volna magát egy sokkal vékonyabb, átlagos kivitelű lánc…

 

A teljes anyagot a Motorrevü legfrissebb számában olvashatja! A lapot keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő! Akcióinkról ezen a linken tájékozódhat!