Megdöbbentően jó a CF Moto túraendurója

Érdemes vetni egy pillantást a CF Moto új 650MT-jére, ami a kí­niai vállalat másik két 650-ese mellé érkezik. A naked vonalat képviselő 650i és a túragépek közé sorolható 650TR után ez most a jelenlegi talán legnépszerűbb kategóriát erősí­ti, a túraendurókét.

 

Erőforrása egy 650 köbcentiméteres, folyadékhűtéses sorkettes. A blokk természetesen teljesí­ti a januártól kötelező, szigorúbb zaj- és károsanyag-kibocsátási normákat (Euro4), ami többek között a Bosch EFI befecskendező rendszernek köszönhető. Maximális teljesí­tménye 71 lóerő, amit 8750/perces fordulatszámnál ad le.

 

Motorok CF Moto 650MT
Kattintson a képre a galériához!


A gusztusos formákkal készülő kalandmotor fényszórói LED-es lámpákat használnák, műszerfala LCD, megállí­tásában ABS segédkezik és a mai trendeknek megfelelően, több választható vezetési módot is kí­nál (Economy és Sport).

 

íœlésmagassága 820 és 840 mm között változtatható, az üzemanyagtankjába 18 liter benzin fér és a felfüggesztése is hozzáigazí­tható a mindenkori körülményekhez.

 

Az ára egyelőre kérdéses, de a brit MCN szerint nagyjából annyiba fog kerülni, mint a 650TR, ami az Egyesült Királyságban 5199 fontot jelent. Ez forintra átváltva alulról súrolja a 2 milliót.

 

(mcn)