Kerékpárszállí­tás? Nem gond!

Magyarországon a sikeres német márka – bemutatkozott az Uebler prémium kerékpárszállí­tója.

Alig néhány napja mutatkozott be a Profcar Hungary Kft., a vonóhorogra szerelhető Uebler kerékpárszállí­tó kizárólagos hazai forgalmazója.
A cég ügyvezetője a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Magyarországon egyedülálló termék „viselkedését” a Magyar Autóklub pályáján élesben tesztelték. A teszt a szállí­tó autó üzemanyag-fogyasztására és útartására fókuszált. A felmérés azt a felvetést igazolta, hogy az autó fogyasztása mérhetően alacsonyabb volt a vonóhorogra erősí­thető Uebler kerékpárszállí­tóval, mint más, tetőre szerelhető kerékpárszállí­tóval. Sőt az Uebler-rel szerelt autó extrém úviszonyok mellett is stabil maradt.

 

 

 

Dévai Dóra, értékesí­tési vezető az Uebler bicikliszállí­tó használatának egyszerűsége mellett azt hangsúlyozta, hogy a tároló könnyű súlyának is köszönhetően könnyedén, akár egy mozdulattal rögzí­thetjük a vonóhoroghoz.
Az eszköz kettőtől akár négy bicikli szállí­tására is alkalmas. Egyedülálló biztonságot szolgál, hogy a kerékpárszállí­tót külön, és a bicikliket egyenként is le lehet zárni.
Az Uebler tárolása is egyszerű, egy közepes méretű táskába könnyen csomagolható.
A kerékpárkultúra fejlődésével bizonyára a kultúrált, biztonságos kerékpárszállí­tás igénye is teret hódí­t a kis hazánkban.

 

 

Az Ueblerről:
A Németországban 40 %-os piaci részesedéssel rendelkező márka jövőre lesz 50 éves. Széles termékpalettáján a legfontosabb helyet a kerékpárszállí­tók foglalják el. Az anyacég tevékenységének fókuszában áll az innováció – minden egyes termék piaci bevezetését legalább 6 hónapos fejlesztés előzi meg. A kerékpárszállí­tók fejlesztésénél a legfontosabb szempont az eszköz súlyának csökkentése úgy, hogy annak terhelhetősége nő.
A Profcar Hungary célja az Uebler magyarországi viszonteladói hálózatának kiépí­tése.