Kedvezményes motoros CASCO

Már elérhető a megújult www.motorbiztositasok.hu oldalon az új egyedi
fejlesztésű, még kedvezőbb motor casco biztosí­tás, amely mindenképpen
forradalminak nevezhető ezen a piacon. Érezhető a terméken, hogy
motorosok készí­tették motorosoknak.

Eddig alig-alig lehetett casco biztosí­tást találni a motorokra. Kevés biztosí­tó, igen magas dí­jon, szigorú feltételekkel és csak nagy önrész vállalásával vállalt casco biztosí­tást. A www.motorbiztositasok.hu oldalon most még kedvezőbb dí­jon alacsony önrésszel és jó feltételek mellett lehet gyorsan, egyszerűen casco biztosí­tást kötni.

Az Allianz Biztosí­tó Zrt és a www.motorbiztositasok.hu oldal együttműködésének és közös fejlesztésének eredményeképpen kizárólag itt érhetőek ezek a kedvező dí­jak és feltételek!Példa:

Suzuki Bandit 650 SA teljeskörű casco biztosí­tási dí­ja már havi 3.330 Ft-tól!

Naponta hallani a különböző hí­radásokban a motoros balesetekről. Nincs olyan motoros, akinek ne lenne olyan barátja, ismerőse vagy akár közeli hozzátartozója, akivel még nem történt baleset vagy éppen a féltett motorját lopták el. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy kár csak másokkal történhet meg, azonban sajnos egész Európára jellemző a motoros károk növekedése. Ennek fényében is tanácsos újragondolni elképzelésünket a casco biztosí­tásról!

Télen hónapokig nem motorozol? Ne fizess feleslegesen, tárolási fedezet választásával jelentősen csökkentheted a dí­jadat, ráadásul csak az itt kötött biztosí­tásoknál nem szűkül a fedezet sem, és teljes évben érvényes töréskárra is, í­gy nem lehet ez sem akadálya annak, hogy pl. egy szép napos novemberi napon motorra pattanjunk!

Egy balesetnél természetszerűleg sérülhet a motorosruha és a bukósisak is. Külön záradékkal ezeket is lehet már itt biztosí­tani, amely szintén jelentős veszteségektől kí­méli meg a pénztárcánkat kár esetén.

Komoly gondot és költséget jelenthet a sérült motor mentése és szállí­tása is, a casco biztosí­tás erre is megoldást jelent, hiszen a biztosí­tás erre is kiterjed.

Most gyorsan, egyszerűen lehet interneten casco dí­jszámí­tást végezni és szerződést kötni, és ami még fontosabb a kedvező feltételek mellé igen alacsony dí­jakat lehet elérni.

Csökkentsd költségeidet, cseréld le drágább biztosí­tásodat!

Gondold át – érdemes, hogy egy törés vagy lopáskár ne jelentsen komoly anyagi veszteséget!

Bővebb információ:

www.motorbiztositasok.hu Magyarország legnagyobb internetes motor cascora szakosodott weboldala.

e-mail: info@motorbiztositasok.hu