Ilyen indokkal távol lehet maradni egy versenytől…

Guy Martin kihagyja a hétvégi zárófutamát a Classic Endurance sorozatnak.

Guy Martin, az őrült motorversenyző és tévés személyiség idei éve nem nevezhető zökkenőmentesnek. Visszatérése a Man TT-re nem alakult túl jó, miután az új Honda CBR 1000 RR rakoncátlankodott alatta, ami egy hatalmas bukáshoz vezetett. Szerencsére megúszta az esetet, de bizalma a CBR iránt megingott és nem is ült már vissza rá a TT-n. Ettől függetlenül az elektromos motorok versenyén, TT Zero, a második helyen végzett csapattársa, Bruce Anstey mögött.

Guy talált magának más elfoglaltságot is az idei évre, indult a DirtQuake-en, rajthoz állt Goodwood-ban és a Team Classic Suzuki csapatában is a Classic Endurance bajnokságban. A Suzuki Katana-s kalandról itt olvashattok illetve láthattok többet.

A tervek szerint a klasszikus motorok szezonzáróján is indult volna Guy Martin azonban egy csodálatos dolog miatt lemondta a hétvégi versenyzést. Ez az örömteli dolog nem más, mint kislányának, Dottie-nak a megszületése. így érthető a döntés hogy feleségét, Sharont és kislányukat választotta a versenyzés helyett.

Gratulálunk és sok boldogságot kí­vánunk a Martin családnak!