Holnap érkezik az új Motorrevü

Különlegességek, használt sportmotorok, 1000-es túraendurók, Speed Triple, SV, BMW C1 és még rengeteg más

Kezdésnek elutaztunk Franciaországba és alaposan próbára tettük a legújabb Harley-kat, a Roadstert és a Low Rider S-t, közben idehaza meghajtottuk a Yamaha múltidéző naked-jét, a szupertüzesre hangolható XSR900-at és tovább nyúztuk a csúcs Zerót, a félelmetes nyomatékú DSR-t. Ezek mellé besűrí­tettük az új Honda Africa Twin, KTM 1050 Adventure és Suzuki DL1000 V-Strom összehasonlí­tót, az új Triumph Speed Triple és a bő egy évtized után visszatért Suzuki SV tesztjét. Technikai rovatunkban pedig utánajártunk, hogy mit tud a Saroléa elektromos superbike-ja.

 

A pályázni vágyók, pályázók figyelmébe ajánljuk az egyrészes bőrruhákat összehasonlí­tó terméktesztünket, illetve azt a 12 megfizethető árú, használt pályamotort, amiket szintén górcső alá vettünk.

 

Mindezek mellett szó esik még arról, hogy vajon mennyire nehéz manapság hozzájutni egy BMW C1-es robogóhoz, illetve beszámolunk egy nem hétköznapi rekordkí­sérletről, a X. Nemzetközi Női Motoros Napról, a Kunmadarasi gyorsulási versenyről, három új motorszalon megnyitójáról, egy fülöp-szigeteki motoros túráról és a párizsi Bike Shedről.

 

Tartalomban tehát nincs hiány. Holnaptól bárki meggyőződhet róla!

 

Előfizetési akcióinkról ezen a linken tájékozódhat!