XVI. Budapesti Oldtimer Show


Egész napos rendezvény

A terv szerint 16. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Oldtimer Show, amelynek helyszíne ismét a Magyar Vasúttörténeti Park lesz, nyitva tartás: pénteken 12:00 – 18:00, szombaton és vasárnap 09:00 – 18:00.

Mi lesz az idei újdonság? A védjegyeként ismert antik autók és motorok 2021-ben is nagy számban lesznek kiállítva. Kuriózum: a magyar közönség is láthatja a világ első hibrid autóját, az 1916-os Woods-Stanley villany-benzin hajtású, fakerekű óriásautót. Először itt lesz bemutatva a Szent István koronáját anno szállító Ereklyeszállító vasúti kocsi.  2021-es kiemelt téma a szocialista korszak járművei lesz.

Családbarát rendezvényhez illően a gyerekeknek rengeteg díjmentesen használható játék lesz, és autómodell kiállítás az Orientben, vasútmodell kiállítás, terepasztal kiállítás és játszótér is a nagy parkban.

A Vasúttörténeti Park összes interaktív programja üzemelni fog: lóvasút, sínautó, hajtányok, kerti vasút és ismét felfűtenek egy igazi gőzmozdonyt. Ezen kívül a park összes látványossága megtekinthető. Az Oldtimer Show látogatói részére ismét meghirdetik a Retro öltözködési stílus versenyt! Érkezzenek a rendezvényre régi korok ruháiban és meghívást kapnak egy Sápi gyümölcsbor kóstolóra!

Oldtimer tulajdonosnak kiegészítő program az OT Találkozó lesz. Ide azok nevezhetnek be, akik szép oldtimer járművükkel kirándulás keretében szeretnének a rendezvényre érkezni – nevezés: 2021. február 20 – április 04 között.

Az Oldtimer Show-ról folyamatosan frissülő információk a honlapon találhatók: https://www.oldtimershow.hu/