15. jubileum: augusztus végén újra Automobil és Tuning Show!


Egész napos rendezvény

Két év szünet után ismét a benzingőzé a főszerep a Hungexpón

Hatalmas jubileumi rendezvénnyel tér vissza hazánk legnagyobb autó show-ja a Hungexpo falai közé – és persze azon is túlra. A hosszú kényszerpihenő után az AMTS lesz az első kiállítás a teljesen felújított budapesti vásárközpontban, mely méltó felhozatallal készül a kerek évfordulóra!

Nemcsak a helyszín, de az Automobil és Tuning Show is vadonatúj formában mutatkozik be idén a nagyérdeműnek. Múlt, jelen és jövő autócsodáit még több programmal és látnivalóval fűszerezve nézhetik végig a látogatók augusztus 27-29. között Budapesten.

Az immáron 15. éve hihetetlen járműveket felvonultató autó show több mint százezer négyzetméteren, 4 pavilonban és hatalmas külső területen, 15 ország több mint 200 kiállítójával és több mint ezer kiállított autójával 2021-ben igazán az élményre fókuszál.

Az AMTS tíz, teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható a nyitva tartás három napja alatt.

A kiállítások mellett látványos kültéri és színpadi programok, bemutatók, valamint játékok várják az autózás világa iránt érdeklődőket, a legkisebbektől a legnagyobbakig: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!

További információk: amts.hu