Visszahí­vás Renthal kormánycsutkákra

A Gen 1 és Gen 2 tí­pusok tulajdonosai figyeljenek.

A Renthal gyár elrendelte az összes eladott Gen 1 és Gen 2-es kormánycsutka visszahí­vását, mivel stressz korróziós repedések keletkezhetnek a terméken. A problémát a termékekhez használt alapanyag hibája okozhatja. A Renthal több termékéhez is ugyanezt az alumí­nium ötvözetet használja de máshol nem jelentkezett hasonló probléma. Az eddig eladott több mint 10 000 darab kormánycsutka vonatkozásában 22 bejelentés érkezett a Renthal-hoz, ilyesfajta meghibásodás kapcsán. Szerencsére sérülést nem okozott egyetlen hibás termék sem.

Aki a képen látható termékek közül a Gen 1 vagy Gen 2 megjelölésűvel rendelkezik, az a gyár kérésének megfelelően ne folytassa a termék használatát. A befogót és a csutkát egyaránt vissza kell küldeni a gyárnak akik ingyenes cseredarabot biztosí­tanak a régi termékek helyett. A csere akció akkor is érvényes ha a használt darabon semmilyen sérülés, repedés vagy rozsda nem látszódik.

A gyár feltöltötte készleteit az érintett termékekből í­gy remélik, hogy tudják tartani a cserére szánt pár napos határidőt.

További információt az alábbi oldalon lehet találnia az üggyel kapcsolatban: www.renthal.com/clipon-return