Vasárnap Börze a Népszigeten!

Ingyen belépő. Jegyezd fel: 2019. április 7. vasárnap!

Az előző esemény összefoglalója:

Kedves Olvasóink, képzeljék, túl vagyunk első motoros börzénken. Az ötlet onnan jött, hogy a garázsaink tele vannak olyan motoros vackokkal, alkatrészekkel, ruházattal, amik soha többé nem kellenek már, de valakinek éppen kincset is érhetnek. El kellene adni őket. Akkor meg már össze lehet jönni, dumálgatni motorról, motorozásról meg mindenről, amiről amúgy a rendes emberek is beszélgetnek. A hely adott volt, jó viszonyt ápolunk az ATNO Forge-zsal, a Népsziget, ha nem is a Belváros, de fél óra alatt szinte Budapest bármely pontjáról elérhető. Ennek ellenére jöttek még Győrből is. Első alkalommal még nem volt túl sok árus, talán tí­z-tizenkét asztal, de több százan jöttek a délelőtt folyamán, sokan csak nézelődni, még többen beszélgetni. Ezen első alkalommal túl sok áru sem cserélt még gazdát, de amennyire tudjuk, senki nem bánta meg, hogy eljött.

Nézzenek körül otthon, mit tudnának eladni, vagy ha venni akarnak valamit, jöjjenek el legközelebb. így egyre többen leszünk, egyre jobb lesz a buli.


A mostani esemény részletei:

Az ATNO Forge – Motorrevü közös szervezésében várjuk azokat, akik eladnának, vásárolnának vagy nézelődnének. Hozd el azokat a cuccokat, amik a pincében porosodnak, ha nem porosak, de nem használod őket és nincs kedved a neten árulással bajlódni. Gyere gyerekkel vagy kutyával, biciklivel és főleg motorral. Nézz körbe és sétálj egyet a Népszigeten.

Mi lesz még? Ingyen belépő. Lí ngos is. Móka is. Kezdés 7:00.

Asztalfoglalás és egyéb infók: személyesen vagy a 06-20-999-8595-ös telefonszámon. Csak bátran!


Helyszí­n:

ATNO Forge

Zsilip utca 17., Budapest, 1044

Itt a tavasz, itt a BÖRZE.