Vért azonnal! – A veronai buszbaleset sérültje segí­tségre szorul

Nemrég szállí­tották haza az olaszországi tragikus buszbaleset egyik súlyos égési sérültjét. A 41 éves férfire a budapesti Honvéd Kórházban életmentő műtétek sora vár, amelyekhez sok vérre van szüksége. A fuvarozók érdekképviseleti szerve, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) felhí­vással fordul tagjai és minden együttérző felé, hogy irányí­tott véradással segí­tsék a mielőbbi gyógyulást.

Empátiára, összefogásra és irányí­tott véradásra kéri tagvállalkozásait a NiT Hungary, a veronai buszbalesetben életveszélyesen megégett 41 éves férfi felépülése érdekében. Kasza Balázs testének 60%-a égett meg, jelenleg a budapesti Honvéd Kórházban ápolják, gyógyulását és hazatérését párja és két hónapos kislánya várja.

 

(fotó: wphospital.org)

 

A NiT Hungary az irányí­tott véradáshoz való csatlakozásra kéri fel a többi hazai közúi fuvarozói szakmai érdekképviseletet és azok tagságát, illetve a teljes közúi fuvarozói társadalmat. A véradással kapcsolatos minden információ megtalálható a NiT Hungary honlapján, valamint a segí­tségre szoruló férfi élettársának Facebook oldalán:

 

https://www.nit.hu/index.php/friss-hirek/egyeb-hirek/703-felhivas-tagjaink-reszere-iranyitott-veradas-a-veronai-baleset-eletveszelyes-serultje-reszere

 

https://www.facebook.com/ordog.sapadt/posts/957776091020008