“Van erő a Hondámban”

Háromnapos rijekai teszttel folytatta a felkészülését az idei az olasz bajnokságban való szereplésre a Tomracing Motorsport pilótája

Gyutai Adrián gőzerővel készül az olasz bajnokságra. A National Trophy 600-ban induló paksi versenyzőnek nem lesz könnyű dolga, mivel idén nemcsak egy új motorral, hanem egy új kategóriával, a Supersporttal is meg kell barátkoznia. Az új Hondával való ismerkedés igencsak jól sikerült, mivel a hétvégén megtartott, háromnapos rijekai teszten több mint száz kört tett meg, és a vasárnapi futamot meg is nyerte.

 

Motorok Versenymotorok Gyutai Adrián Honda 2015
Jól sikerült a megismerkedés az új Hondával

 

“Remekül sikerült az idei első teszthétvégénk, nagyon jól éreztem magam. A motorom nagyon tetszik, jól működik és gyors. Van erő a Hondámban. A csapatom keményen dolgozott végig és külön örülök annak, hogy főszerelőmmel, Bájóval és a most hozzánk csatlakozott Bene Péterrel jól megértjük egymást.” – mondta el Adrián, aki azt is hozzátette, hogy “az első nap még csak a visszarázódásról és a motorral való megismerkedésről szólt, ám szombat és vasárnap már elkezdtünk néhány különböző beállí­tást próbálgatni. Örülök, hogy sikerült jó köröket mennem, de rengeteget kell még dolgoznunk ahhoz, hogy eredményesen szerepeljünk az olasz bajnokságban. Nagyon várom már a jövő heti hivatalos CIV tesztet, hiszen folytathatjuk a megkezdett munkát, valamint végre megismerhetem a misanói pályát is, ahol majd április végén az első futamot is megrendezik.”

 

Adriánnal legközelebb a hétvégi Autó, Motor, Tuning Show-n (március 20-22) lehet majd találkozni. A versenyző és motorja a Hungexpo “A” pavilonjának 68-as standján várja az érdeklődőket.

 

Motorok Versenymotorok Gyutai Adrián Honda 2015