Triumph Street Triple RS

Tavaszi a hangulat, vibrál a levegő. Hiszen egyrészt a katalóniai Moto GP-pályán húzhatjuk a gázt, másrészt ez a bizonyos gázmarkolat a Triumph régóta repesve várt új Street Triple RS-éhez tartozik. Lehet ennél jobb dolgunk?

…Triumph lézersugárként ron­gyol végig a pályán, mindenekelőtt extrém könnyen uralható, erős, és tökéletes összképet ad. Egyetlen összetevője, a teljes rendszer egyetlen alcsoportja sem mutat semmiféle hiányosságot – a motor és a váltó, a váz, a fék és a futómű, az elektronika és az ergonómia –, minden a legmagasabb szí­nvonalon működik. Harmonikus egészként, könnyedén, kéz a kézben.

 

 

A motor az előző modellhez képest a minimálisan hosszabb hátsó áttétel ellenére érezhetően sokat erősödött. Már kis fordulaton is viszonylag erősen tol, és abból is profitál, hogy kis tehetetlen tömeg fékezi csak. Középen aztán a plusz még jelentősebbé válik, és a 765-ös innentől a majdnem 13 000/min-nél bekövetkező leszabályzásig izzó vasként viselkedik…

 

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebbszámában olvasható! A lap megtalálható újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található!