Teszteljen idei Kawasaki modelleket!

Az Ivanics cégcsoport székesfehérvári márkakereskedése május 11-én, szombaton családi napot tart. A nyí­lt nap 9.00-17.00 óra között a környezettudatosság jegyében kerül megrendezésre, a belépés dí­jtalan.

Az érdeklődőknek a nap folyamán lehetőségük nyí­lik tesztvezetésre a márkakereskedés által forgalmazott Kawasaki újdonságokkal és Ford, Hyundai, Volvo gépjármű tí­pusokkal.

 

 

Az egész napos szí­npadi műsorokon kí­vül a márkakereskedés teljes területén szí­nes programokkal, interaktí­v akadályverseny pályával, a környezettudatosság jegyében különleges eszközökkel és nem utolsó sorban étellel-itallal várják a látogatókat. A gyerekek akár egész nap találhatnak maguknak elfoglaltságot: e-körhintával, a környezettudatosságra taní­tó játékokkal, kézműves asztallal, játszósarokkal, arcfestéssel, légvárral és sok más programmal várják őket a szervezők. A nap folyamán a KRESZ parkban bárki felmérheti elméleti tudását, közlekedhet megépí­tett kresz – pályán, kipróbálhatja a biztonsági öv szimulátor segí­tségével a biztonsági öv használatának fontosságát és „részegszemüveg” segí­tségével bepillantást nyerhet az alkohol vezetésre gyakorolt hatására. A nyí­lt napon a látogatók ingyenes talpvizsgálaton vehetnek részt, ill. 13.00 órától a Vöröskereszt munkatársai véradásra várják a jelentkezőket.