Természetes közegében szpottolták az MV Agusta Dragstert

Az arányai tehát megvannak, de turbót továbbra sem látunk rajta.

Az MV Agusta a Rivale és a Veloce után újabb 800-as modellt lebegtetett be: a Ducati Diavel ellenfélnek beharangozott Dragstert. Szivárogtattak ki róla rossz minőségű fotót, majd felröppent a pletyka egy esetleges turbófeltöltőről, aztán jött egy ütős beetető videó. Az utóbbiból megtudtuk, hogy már van működő prototí­pus, szériagyártásra kész a projekt.

 

 

Most viszont egészalakos képet is láthatunk róla, ugyanis nem messze az MV központjától, egy varesei benzinkúon egy ügyes kémfotósnak sikerült lencsevégre kapnia.

Most, hogy a tényeken és az előzményeken átrágtuk magunkat, jöhetnek a találgatások és a kételkedések. Elsőként meg kell emlí­teni, hogy már eresedik a szemünk, annyit néztük a fenti, telefonnal készült képet, de turbófeltöltőt nem leltünk rajta. Ez viszont rossz hí­r, mert anélkül az Dragsternek nincs komoly esélye a Diavel ellen, ami – most figyeljenek – egy szupersportos power cruiser. És ebből következik a második gond, hogy hiába harangozzák be a Dragstert Diavel-gyilkosnak, az ülés alakján és a hátsó sárvédőn kí­vül nincs nagyon közös pontjuk, ami miatt egy kategóriába sorolnánk őket: az MV-ből hiányzik minden power cruiseres vonás.
Ráadásul nagyon-nagyon közel áll a Rivale és a Brutale modellekhez, í­gy ha nem lesz rajta feltöltő, nem igazán  tudjuk elképzelni, miért pont ezt venné meg bárki is?