Tehetségkutató – MAMS Trial Motor Szakág

Motorozás szerelmesei figyelem! A 2009-es évben nagy lehetőséget kí­nálunk a motorral nem rendelkező, de versenyezni vágyó motorosok számára.

    A MAMS Trialmotor Szakága kortól, nemtől és lakhelytől függetlenül kí­nál trial versenymotor bérlési és edzési lehetőséget. Gyertek és próbáljátok ki magatokat, ez az egyik legbiztonságosabb és legkevesebb pénzből űzhető technikai sport hazánkban, melynek megismerésében most rutinos oktatók segí­tenek. A motorozásnak ezt a látványos és szórakoztató ágát versenyzőink 2-3 éve űzik idehaza is hivatalosan, idén rendezzük meg az első Magyar Bajnokságot (10fordulóval és sok külföldi résztvevővel). Aki most csatlakozik az a kora tavasszal induló edzéseken és az áprilisban kezdődő amatőr Trial Kupában már kipróbálhatja magát, a motorok felkészí­tését és szervizelését is a szakág állja, bérlési dí­j a tervek szerint 1.000.-2.000.- Ft/nap v. verseny.

Várunk akár 6 éves kortól gyerekeket is, számukra 50ccm-es automataváltós gyermek, az idősebbeknek és felnőtteknek pedig 125-250ccm-es trialmotort biztosí­tunk.

További információ és jelentkezés:

Király írpád, MAMS Trial Szakágvezető, tel.:06-20-355 54 54,

www.trialvideo.hu web-oldalon, és itt a szerkesztőségben is tudunk segí­teni.

Gyertek minél többen, a trial bringásokat és más szakágak versenyzőit is szeretettel várjuk, a nagyon jó bulik és az izgalmas trial versenyek garantáltak.