Tatabányán a Pink Motors üzletében jártunk

Benéztünk a Pink Motors motorosboltba: ismerd meg őket te is!

Támogatott tartalom
Az üzlet története röviden:

Minőséget-Raktárról! Ez a cég mottója, 1994-ben alpí­totta Vasas István és Balogh Attila a céget. Kezdetben az 50-80cm3-es japán enduro motorokhoz szállí­tottunk alkatrészt, később kibőví­tettük robogó alkatrészekkel a kí­nálatunkat, majd -hogy teljes legyen a paletta- kiegészí­tettük nagymotor alkatrész forgalmazással. íœzletfilozófiánk szerint mindig a gyártóval igyekszünk felvenni a kapcsolatot, í­gy jobb árat tudunk biztosí­tani vevőinknek, kereskedőinknek és ennek következtében több termék importőrei és terjesztői vagyunk: LAZER bukósisakok, DID láncok, PRO-GRIP crossruházat és felszerelés, JT lánckerekek, HIFLOFILTRO olaj- és levegőszűrők, AP RACING fékbetétek stb. Az idők során kinőttük már az induló üzlethelységet, ezért egy új üzlet és bemutatóterem épí­tésébe fogtunk, ami 2002. májusában elkészült.

Személyesen ellátogattunk hozzájuk, hogy megnézzük üzletüket. A motorosbolt Tatabányán a Táncsics Mihány u. 1. szám alatt található, az udvarban nagyon kényelmesen meg tudsz állni – akár autóval, akár motorral érkezel. Jó érzés, hogy amí­g válogatunk a járművünk jó helyen van, kifejezetten hangulatos a belső kert. Az ajtón belépve láthatjuk, itt aztán minden van ami szem-szájnak ingere. Széles választékban találunk mindenféle felszerelést és alkatrészeket is.
Miért érdemes betérni hozzájuk? Mert nagy a raktárkészletük, és szinte minden termékből tudnak megfelelő méretet adni. Manapság az apróhirdetések világában vagy a közösségi oldalak motoros csoportjaiban tömegével találsz eladó holmikat “rossz méretet rendeltem” indoklással. Ha a Pink Motorsba látogatsz el, ezt garantáltan elkerülheted! A kedves eladók segí­tségével, könnyen és gyorsan megtalálod a saját í­zlésednek és szempotjaidnak megfelelő terméket.

Az alábbi termékeket fogjuk tesztelni a jövőben:
– Rainers Orlando kabát
– Rainers protektoros farmer
– Lazer Bayamo sisak

Ha te is szí­vesen válogatnál, látogass el a Pink Motors üzletébe!