Talma Jerez teszt 3. nap

A megszokottak szerint zajlott a Jerez-i tesztek utolsó napja, a Talma öt órás délelőtti edzéssel kezdte a napot.

Talmácsi Gábor ezután is sok időt töltött a pályán, összesen negyvenhat körön át próbálgatta az Apriliát, amely tegnap is jól működött. Délután az időmérő edzések mintájára lebonyolí­tott ötven percben Talma jó időket teljesí­tett, de a vetélytársak is szélsebesesek voltak, a magyar világbajnok a hetedik helyen zárt, megjaví­tva tegnap előtti eredményét.  

Talmácsi Gábor Jerez Teszt 3. nap  

Talmácsi Gábor

Hasznos három napon van túl Talmácsi Gábor, sok tapasztalatot szerzett a motorról, a szerelők és a mérnökök pedig rengeteg információval gazdagodtak. Még egy két napos tesztelés következik az idei első verseny helyszí­nén Katarban, az azt követő hétvégén pedig kezdődik az világbajnoki sorozat.  

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

“Ma rendesen próbára tettük a motort, és jól teljesí­tett az Aprilia. Az időeredményem is javult délután, szóval mindenképpen ma is előrelépésről beszélhetünk. Vannak még céljaink bőven, hiszen ha a világbajnoki cí­mért szeretnék küzdeni, akkor fejlődnünk kell. Fárasztó, de eredményes három napot zártunk Jerezben, még egy teszt lehetőségünk maradt, utána már élesben kell dolgoznunk.”

Talma az elmúlt napok eseményait egy interjú keretében értékelte, amelyet innen tudtok letölteni.