Szuper/Moto/Krossz

Igazi sportcsemegének lehetnek részesei, akik február 4-5-én
ellátogatnak a budapesti SYMA Csarnokba. Húsz év után ismét
terem-motorverseny lesz Budapesten. Ezútal még extrémebb dí­szletben,
még kiválóbb szereplőkkel.

Soha nem volt még ilyen verseny és mezőny Magyarországon. Harminc külföldi nagyágyúval küzdenek meg rettenthetetlen magyarjaink. ízelí­tő a programból: egy gazdag üzletember, aki megszállottja a különböző technikai sportoknak, rajthoz áll Talmácsi Gábor ellen. Kunkli Tivadar a nagyszerű harcos quadon mutatja meg magát, vajon í­gy is ellenállhatatlan lesz? Jön egy őrült favágó Ausztriából, akit kitiltottak minden versenypályáról, de itt elindul.

Ehhez az ősbemutatóhoz szerződtettek két Európa Bajnokot, két EB ezüstérmest, és egy EB bronzérmest. Ez az öt motoros harcos ma is meghatározó szereplője a Szuper Moto Európa és Világbajnokságnak.

Uros Nastran

Uros Nastran Szlovéniából, sokszoros motokrossz és szupermoto bajnok, 2011 Európa Bajnoka Open osztályban, a Világbajnokság 6. helyezettje, az idei VB cí­m várományosa.

Angel Karanyotov Bulgáriából, Kökényesi György motokrossz és szupermoto iskolájában tanulta meg a szupermotózás titkait. Európa Bajnok a 250-es osztályban, kétszeres Európa Bajnok a 450-es kategóriában.

Pavel Kejmar a tavalyi évben bemutatkozó prágai srác, teljesí­tménye az EB dobogó összetett második helyrére repí­tette.

Hanson Schruf

Hanson Schruf Ausztriából, sokszoros nemzetközi bajnok a motokrosszban és szupermotoban egyaránt.

Daniel Müller

Daniel Müller Svájcból. Mindenki, még a legmenőbbek is olyanok szeretnének lenni, mint ő. Legsikeresebb évében nagy fölénnyel vezette végig a szezont az utolsó fordulóig. Fizikai képességeivel, szorgalmával, a sport iránti szeretetével és alázatával példát mutat mindenkinek.

Grillmayer Gábor

Grillmayer Gábor. Számos motokrossz, enduro és endurokrossz bajnoki cí­me mellé örökre bevéste nevét a teremversenyek történelemkönyvébe. Krossz kategóriában ő szerezte a legtöbb összetett győzelmet.

Tóth ídám. A teremversenyek szupermoto osztályának rendszeres győztese. Sokéves teremkrosszos és teremmotós tapasztalatával legyőzhetetlennek tűnik a legnagyobb sztárok számára is. Sportszerű, példamutató versenyző.

Emellett soha nem látott mennyiségű nevezés érkezett a nemzetközi kategóriákba a környező országokból. Az amatőr, úgynevezett Open osztályban kétszer annyian jelezték részvételüket, mint az elmúlt években.

A versenypálya az évtizedek alatt kipróbált és használt nyí­regyházi elemekre épült. A küzdőtér szűk méretéhez tervezett ugratók és asztalok nem engedélyezik a felelőtlen száguldást, viszont rendkí­vüli koncentrációt és fizikai felkészültséget követelnek. A rendezvény keretében számos betétszám lesz még látható pl. gyönyörű lányok szambája vagy a fehérnemű divatbemutató. Az elejétől a végéig csupa show és meglepetés várható!