Suzuki motorod van? Akkor itt a helyed!

A Suzuki Világrekord kisérletet június 9-én szombaton rendezik meg, melynek a HUNGARORING versenypálya ad otthont, ahol kizárólag Suzuki motorkerékpárral lehet részt venni a programokon, hiszen csakis a közös erő és az együttes megmozdulás révén fogja siker koronázni a világ szintű rekordkí­sérletet.

Cél, hogy a lehető legtöbb Suzuki motorkerékpár tulajdonos vegyen részt az eseményen a világrekord mérés pontban 13 órától kezdődik, í­gy érdemes időben érkezni, hogy mindenki időben tudjon regisztrálni. A rekordon résztvevő összes Suzuki motoros együtt fog a Hungaroring pályacsí­kjára felhajtani és közösen tesznek meg legalább 3,2 kilométeres távot.


Ez azt jelenti, hogy rendhagyó módon és pályatörténelmet is í­rva a Hungaroring aszfaltcsí­kján egy időben és egyszerre fog végiggurulni az összes Suzuki motorkerékpár tulajdonos motorjával. A résztvevő motorokkal sikerülni fog majd megdönteni egy korábbi rekordot, ahol 915-en tették meg a 3,2 kilométeres szakaszt egy belga Suzuki rendezvényen. A rekordkí­sérleten való részvétel feltétele az előzetes regisztráció:

Regisztráció itt

Facebook esemény

Több Infó

A Világrekord kí­sérleten és programokon való részt vétel regisztrációhoz kötött és csak Suzuki motorkerékpárral lehetséges. Az online regisztrációs felület Május 24-én kerül megnyitásra. Fontos, hogy a regisztrációt a helyszí­nen is meg kell erősí­teni. Csakis érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező, tehát rendszámos Suzuki motorkerékpárokkal lehet regisztrálni a rekordkí­sérletre és a programokra.

A nem mindennapi eseményen ráadásul a Motofest-hez hasonló programok várják az érdeklődőket, tehát a rekordkí­sérlet mellett ismét lesz szabad és felvezetéses Pályamotorozás, Vezetéstechnikai tréningek, de rengeteg csábí­tó betétprogramra és további meglepetésekre is számí­that mindenki, aki velünk tart 2018. június 9-én.

Az egész napos esemény és azok programjai minden Suzuki motorkerékpár tulajdonos és látogató számára INGYENES. A nem Suzuki motorral és egyéb járművekkel érkezőket külön kijelölt parkoló várja, mivel az esemény helyszí­nein és a rekordkí­sérleten csakis Suzuki motorkerékpárok vehetnek részt.