Segí­ts a Mentőmotorosoknak – Segí­ts magadnak

Ma duplán segí­tesz! November 21-én elindult a Mentőmotor alapí­tvány új adománygyűjtő kampánya az adjukossze.hu oldalon: új bukósisakok beszerzését tervezik. 90 nap áll rendelkezésre, hogy megmutassuk, milyen erő rejlik a motoros közösségekben! November 28-a a Giving Tuesday, azaz Adakozó Kedd. A MagNet Bank felajánlotta, hogy a mi napon beérkezett adományokat megduplázza egymillió forint összegig!!!

Támogassuk a kezdeményezést, segí­tsük a Magyar Mentőmotoros Alapí­tványt!!!

“Kedves Motorosok!

November 21-én elindult alapí­tványunk új adománygyűjtő kampánya az adjukossze.hu oldalon: új bukósisakok beszerzését tervezzük, hogy mentőmotorosaink biztonságban odaérhessenek a betegekhez, sérültekhez. 90 napunk áll rendelkezésre, hogy megmutassuk, milyen erő rejlik a motoros közösségekben!

Kövessétek Ti is figyelemmel gyűjtésünket!

Ugye szomorú látvány egy összetört motor?

Sokan álltatok már e fölött. Sajnos motorosaink sem tudják mindig elkerülni a bajt. Ezért is fordí­tunk kiemelt figyelmet védőfelszerelésükre. Ezútal bukósisakokra gyűjtünk. Már 314.000 Ft jött össze, de még messze a cél!

Köszönjük eddigi adakozóinknak a nagylelkű támogatásokat! íœzeneteiket megtekinthetitek kampányoldalunkon a “TíMOGATíSOK” fül alatt.

Számí­tunk Rátok a teljes összeg elérésében!

November 28-a a Giving Tuesday, azaz Adakozó Kedd. A holnapi adományok különösen értékesek számunkra, ugyanis a MagNet Bank felajánlotta, hogy a kedden beérkezett adományokat megduplázza: https://www.adjukossze.hu/adakozokedd

A megosztásokért is hálásak vagyunk: kérjük, hogy terjesszétek kezdeményezésünket, érjük el együtt a kitűzött célt!

Fogjunk össze a Mentőmotorosokért! – A bukósisak az életüket jelentheti…
Köszönjük!

Széles utat, balesetmentes közlekedést Mindenkinek!
a Magyar Mentőmotor Alapí­tvány motorosai”

https://www.adjukossze.hu/kampany/fogjunk-ossze-a-mentomotorosokert-1211

https://www.facebook.com/MagyarMentomotorAlapitvany/