Sajtóközlemény

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2008. november 11-én a Békésszentandrás, Fő ú 37. szám alatt található Coop élelmiszerbolt utcafronti részén elhelyezett pénzkiadó-automatát felrobbantották, majd az abban elhelyezett készpénzt magukhoz véve, a helyszí­nről egy motorkerékpárral elmenekültek. Később a motorkerékpár megtalálásra került.

A Rendőrség a lakosság segí­tségét kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőivel vagy a képen látható motorkerékpárral kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen vagy telefonon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (tel: 66-523-700), illetve a 107-es vagy 112-es segélyhí­vó számon.

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.000 Ft (azaz háromszázezer forint) dí­jat tűzött ki annak a részére, aki a pénzkiadó-automata felrobbantásában közreműködő személy felderí­tését eredményező, bizonyí­tó erejű információt hoz a rendőrség tudomására.

A nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.