Royal Enfiled Himalayan: kémfotón a műszerfal

Az is kiderült, mikor mutatják be

Alig néhány nappal ezelőtt kerültek napvilágra az első olyan kémfelvételek a Royal Enfield első túraenduró modelljéről, amiken végre jó minőségben, a véglegeshez igen közeli állapotban tekinthettük meg a kétkerekűt.

 

Most pedig az indiai PowerDrift jóvoltából egy újabb fotó látott napvilágot, melyen a Himalayan néven érkező újdonság műszerfala vehető alaposabban szemügyre.

 

Ahogy az látszik, a tradicionális tí­pusairól ismert gyártó ezen a területen nem akart túlságosan elrugaszkodni a klasszikustól és valami ultramodern, stí­lusban kevésbé passzoló, teljesen digitális egységgel előállni. Ehelyett a kettő ötvözete lett a befutó. Tehát találunk információban gazdag LCD paneleket és analóg műszereket egyaránt.

 

Múltkori cikkünk megí­rásakor még csak sejteni lehetett, hogy már nem választ el bennünket túlságosan sok idő a 410 köbcentiméteres lökettérfogatú, 28 lóerős világjáró hivatalos bemutatójától. Mostanra viszont szinte biztossá vált, hogy a Himalayan február 2-án gördül a nagyközönség elé.

 

Legfőbb célpiaca természetesen az ázsiai, de jó esély látszik arra, hogy Európába és talán még a tengerentúlra is eljusson.