Rossi sikeres műtéten van túl

Éjjel megműtötték a Rossit, rögzí­tették a törött sí­pcsontját a bal lábában.

Rossit a tegnapi enduró balesetét követően megműtötték az éjszaka során, a törött bal sí­pcsontja rögzí­tésre került. A beavatkozás sikeres volt, komplikáció nem lépett fel a a műtét során.

Rossi igyekezett is gyorsan megköszönni a segí­tséget orvosainak és jelezte, hogy mindent megtesz azért, hogy a lehető leghamarabb motoron ülhessen ismét.

“A műtét jól ment. Reggel mikor felébredtem, már jobban éreztem magam. Szeretném megköszönni a segí­tséget az Ospedali Riuniti in Ancona kórház személyzetének és kiváltképpen Dr. Pascarella-nak aki az operációt végezte. Nagyon sajnálom a balesetet. Amilyen gyorsan csak lehet újra a motoromon szeretnék ülni. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ez mihamarabb megtörténhessen!”

A történtek miatt Rossi idén lemondhat álmáról, a 10. VB cí­mének begyűjtéséről, hiszen a misanói és az aragoni versenyeket biztosan ki kell hagynia. A cí­m sorsa í­gy nagy valószí­nűséggel a jelenleg vezető Andrea Dovizioso és az őt követő Marquez, Vinales kettős között fog eldőlni.

Térj vissza hamar VR46!