Rossi balesetet szenvedett

Szomorú hí­r látott napvilágot Valentino Rossi kapcsán, enduro edzés közben érte a baj.

Valentino Rossi az elmúlt hétvégén a 300. királykategóriás rajtját ünnepelte, méghozzá eléggé stí­lusosan. Sokáig vezette a futamot, majd végül a harmadik helyen látta meg a kockás zászlót. A következő futam a hazai, misanói forduló lenne számára, azonban ha a hí­rek igazak, akkor a Doki legalább egy futamot kihagyni kényszerül ma begyűjtött sérülése miatt.

Egyenlőre nincsenek pontos információk, annyit lehet tudni biztosan, hogy Tavuilla környéki enduró edzés közben érte a baj Rossit és, hogy az esetet követően kórházba kellett szállí­tani, lábtörés gyanújával. Bár többféle hí­r kering a neten, a motogp.com oldalon kitett közlemény sí­pcsonttörésről számol be ami nagyon rossz hí­r és nem csak a Rossi drukkerek számára…

Szoros és izgalmas küzdelem dúl a bajnoki cí­mért amitől idén Vale valószí­nűleg elbúcsúzhat, ha futamokig tart majd a felépülése.

Rossinak (és a motoros világbajnokoknak) nincs szerencséje idén, a Doctor éppen a másik hazainak számí­tó, Mugelló-i nagydí­j előtt szenvedett krossz balesetet a szezon korábbi szakaszában. Azt az esést viszonylag jól megúszta, szorí­tunk neki, hogy ebből is hamar sikerüljön visszajönnie!