REV’IT! TORQUE DZSEKI

A RedRacing univerzális felhasználásra ajánlja a vagány megjelenésű fekete-terepszínű tavaszinyári motoros kabátját, a Torque-t. A mellkasnál és hátnál hálós szellőzőpanelek találhatók, ezért kifejezetten jó lesz a nyári hőségben használni. Az anyaga erős és tartós 600 denes szövésű poliészterből készült, a könyököknél és a vállaknál SEESMART CE 1., a gerincnél SEESOFT CE 2. szintű védelmű protektorok gondoskodnak a megfelelő védelemről. Utóbbi alapból nem jár a dzsekihez, de mi megkaptuk azt is a tartósteszt miatt. A protektorok rendkívül vékonyak és rugalmasak, hozzávetőlegesen fele olyan vastagságúak, mint a konkurencia CE 1. szintű protektorai.

A Rev’it! párnáinak titka, hogy apró kis hatszögekből épül fel, baj esetén pedig elnyerik az ütközési energiát. A textildzseki különlegessége, hogy a belsejében egy kivehető Hydratex G-liner bélés is található, ami vízhatlan 5000 milliméterig. Ez a belső réteg a mellkasnál 6, a kabát ujjánál 2-2 darab patenttal van rögzítve, igény esetén pillanatok alatt kivehető. A megfelelő láthatóság érdekében fényvisszaverő csíkok találhatók a mellkason és a hátnál is.


Jó hír, hogy teljesen személyre szabhatjuk a dzsekit az ujjánál, a felkarnál, valamint a deréknál található tépőzárral ellátott pántok segítségével szűkíthetjük és tágíthatjuk is. Praktikus megoldásokból szerencsére nincsen hiány: elöl két cipzáras külső és egy tépőzáras belső zsebbe pakolhatjuk a papírjainkat és egyéb holmikat. Hátul két patentos hurokkal rögzíthetjük a farmerhez, hogy elkerüljük a kabát felcsúszását. A Rev’it! Torque dzseki 68 000 forintért vihető haza.

REV’IT! AIRWAVE 2 LADIES NYÁRI DZSEKI

Tartóstesztruháink között egy kellemesen szellős nyári kabát teszi élvezhetővé mostantól a forró napokat. A …

MT ATOM SV W17 Bukósisak

A spanyol MT Helmet az 1970-es évek óta kifejezetten csak sisakokkal foglalkozik. Atom SV …