Rendkí­vül sikeres volt a Suzuki Motofest

Az ingyenes pályamotorozásra és vezetéstechnikaitréningre regisztrált mintegy 1.500 fő. Az egyútal cs aládi élmény nappá is fejlődött esemény felhí­vására több mint 2.500 látogató érkezett a Hungaroringre, ahol nem mindennapi bejelentésre és felhí­vásra is sor került!

„A pályamotorozás nem verseny, hanem határaid megismerése, tudásod fejlesztése!” Ezzel a jelmondattalveh ették birtokba a résztvevők a versenypályát, akik pedig a vezetéstechnikai képzéseken vettek részt, azokmostantól magabiztosabban vehetik a hétköznapokat, í­gy szem előtt tartva a tudás megszerzését, ezáltal a baleset megelőzést.

„A mostani eseményünk egy nagyszerű lehetőség volt a motorosok számára a tudásuk fejlesztésére, a vezetéstechnikai tréningek pedig magabiztos gyakorlati ismereteket nyújtottak, amit mindenkinek csak ajánlanitudunk. Folyamatosan azon dolgozunk és ezekkel az eseményekkel is az a célunk, hogy évről évre csökkenteni tudjuk a motoros balesetek számát, legfőképp oly módon, hogy a motorosok megfelelő képzettséggel vehessenek részt az forgalomban.” mondta el Fleischer Jefte a Magyar Suzuki Zrt. regionális motorkerékpár marketing menedzsere.

Az ORFK-OBB, a Suzuki és a Hungaroring közös rendezvénye mindenkinek tartogatott valami igazán izgalmas és
szórakoztató programot. A felnőtt motoros képzések mellett, a kisebbek gyerek ügyességi pályán gyakorolhattak, nap közben pedig Kulman Miki látványos „lángoló” kaszkadőr bemutatójára voltak kí­váncsiak az egybegyűltek. A MAMI kamionnál pedig a jelentkezők motorjainak teljesí­tménymérése zajlott folyamatosan. Illetve a bátor jelentkezők vért is adhattak.

A Suzuki Motofest eseményen felsorakoztak a legújabb Suzuki motorkerékpárok, autók és hajómotorok, í­gy mindenki szemügyre vehette kedvencét, de kiegészí­tő termékekkel valamint az Ecstar olajok és kemikáliák prémium termékeivel is megismerkedhettek a látogatók. Meglepetésképpen pedig megtekinthető volt Lencsés Dániel 600 lóerős verseny Hayabusa motorja, Laczkó Máté verseny GSX-R1000R motorja, illetve két V-Strom 1000XT motorkerékpár, amivel két bátor kalandor fog úra kelni egészen Japánig.

Egy új, rendkí­vüli felajánlás és a program részeként egy Suzuki bukósisak került árverésre Laczkó Máté motorversenyző és a szervezők átadásával és aláí­rásával az eseményen. Az ebből befolyó összeget pedig a Magyar Mentőmotor Alapí­tvány javára ajánlottuk fel az ORFK-OBB és Hungaroringgel közösen, gratulálva annak a sikeres licitálónak, aki végül magáénak tudhatta a csúcskategóriás versenysisakot!

A Suzuki Motofest alkalmával, egy újabb rendkí­vüli esemény került bejelentésre. Egy újabb Suzuki rendezvény érkezik a Suzuki rajongók számára, ami egy nemzetközi rekordkí­sérletként, a legtöbb márkatulajdonos részvételével zajlik majd június 9-én a Hungaroringen. A grandiózus eseményre minden Suzuki motorkerékpárral és robogóval rendelkező tulajdonost várnak, hogy együttes erővel koronázza siker a világ szintű rekordkí­sérletet. Az eseményen résztvevő motorosokat és robogósokat rengeteg kiegészí­tő programmal és meglepetéssel várjuk, hogy az eredményt még aznap megünnepelhessük.