Pokol Angyalai világtalálkozó Alsóörsön

65 évvel ezelőtt az amerikai San Bernardinóban alapí­tották a Hells Angels motoros klubot, május 30. és június 2. között Magyarországra várnak közel 1500 tagot a világ 30 országából.

Farsang Imre, a Hells Angels Motorosklub magyarországi vezetője a megfelelő infrastruktúrával indokolta a helyszí­n választást. Alsőörs és környéke nem csak szép, de megfelelő mennyiségű és minőségű szállást találnak majd az idelátogatók, akiket a minden évben máshol megrendezésre kerülő találkozó szokásos programjain kí­vül történelmi játékkal is szórakoztatni fognak: a hagyományőrző lovasbemutató 1848-tól ismertetni meg az idelátogatókat a magyar történelemmel.

 

Farsang Imre

 

A sajtótájékoztatón Farsang Imre kitért a klub ismertetésére (korábbi interjúnkat itt olvashatják), és megerősí­tette, hogy a Hells Angels ma ugyanolyan motoros klub, mint bármely másik, csak nemzetközileg bejegyzett embléma alatt motoroznak az egész világon. A rendezvény problémamentes lezajlását a rendőrség megerősí­tett szolgálattal felügyeli.

A program zártkörűsége nem egyértelmű. „Ez egy „családias” rendezvény lesz annak ellenére, hogy közel 30 országból 1500 résztvevőt várunk ide, és ahol első sorban a családtagok, régi jó barátok találkoznak, érzik jól magukat. Senki sincs kizárva, csak mi vagyunk meghí­vva.” – nyilatkozta Farsang Imre.