Pályagépek 1 millió alatt

Szeretne egy olyan motort, amivel kilátogathat a versenypályára, de nem akarja túlzott költségekbe verni magát? Semmi gond, már 1 millió körüli összegért lehet jó állapotú sportmodellt kapni.

…még soha nem lehetett olyan olcsón hozzájutni hétvégi aszfaltgyaluhoz, mint manapság. Ez pedig az utóbbi évek piaci fejleményeinek köszönhető, ugyanis jelenleg se újonnan, se használtan nem számí­tanak bestsellernek a sportos motorok, azok közül is a fokozottan sportosak. Tí­z éve még egészen más volt a helyzet, ami azt jelenti, hogy meglehetős túlkí­nálat van a használtmotor-piacon.

 

 

A fentiekből pedig az következik, hogy a vásárlónak áll zászló, már csak azért is, mert igen nyomott szinten vannak az árak. Különösen a 600 köbcentis szupersportmotorokra igaz ez, ahol gyakorlatilag nem moccan semmi. Pedig épp ez az a géposztály, ahol érdemes alaposan körülnézniük a hobbiversenyzőknek, beleértve az érettebb vásárlókat is…

 

A teljes anyagot a Motorrevü legfrissebb számában olvashatja! A lapot keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő! Akcióinkról ezen a linken tájékozódhat!