Országos V-Strom Találkozó

2018. június 30-án kerül megrendezése a V-Strom Club Hungary szervezésében az Országos V-Strom Találkozó

Tesztvezetéssel, nyitott műhellyel, panelbeszélgetésekkel és az elmaradhatatan, közös motorostúrával várnak a szervezők június utolsó hétvégéjén.

Minden kétséget kizáróan az egyik legnyitottabb tí­pustalálkozóra kerül sor június 30-án Győrújbaráton, ugyanis a szervezők a Suzuki DL jelenlegi és egykori tulajdonosai mellett azokat is elvárják az eseményre, akik szí­vesen megismerkednének a tí­pussal. Az akár ottalvós szombati program legfontosabb részleteit a napokban hirdette meg a találkozót szervező V-Strom Club Hungary.

Az esemény ezútal Győrújbaráton, az M1-es autópálya és a 82-es főú csomópontjától mindössze pár kilométerre található, 1 hektáros Panoráma Birtokon kerül megrendezésre. A 10 órától kezdődő programok részeként kipróbálhatók lesznek a Suzuki V-Strom 250-es, 650-es és 1000-es modelljei, a nyitott műhely pedig lehetőséget teremt a karbantartás és javí­tás kérdéseinek megvitatására. Emellett délelőtt és koradélután szí­nes panelbeszélgetések sora vár, amely a túraruházat tisztí­tásától a motoros biztosí­tásig számtalan témában ad lehetőséget új és hasznos ismeretek begyűjtésére, és természetesen a tapasztalatok kicserélésére.

A programismertető szerint a találkozók védjegyévé vált közös gurulás ezútal a Szigetközt veszi célba. A nagyjából 3 órásra tervezett túra úvonalán egy frissí­tőpont is lesz, ahol közös fotó készül, várhatóan rengeteg DL-lel.

A visszaérkezést követően a napot az esti programok zárják, amelyek különösen csábí­tóak annak fényében, hogy a szervezőknél előzetes szállásfoglalásra is van lehetőséged.