Olvasói levél

Az alábbi olvasói levelet kaptuk a hétvégén. 3 perc ráfordí­tással segí­thetünk egy motoros társunkanak, hogy egy napot töltsön el Travis Pastranaval.

“Kedves Motorrevü!

A Red Bull szervez egy versenyt minden évben Rough Cuts néven, amelynek minden évben egy kiemelt, Red Bull által szponzorált sportoló a főtémája. Ebben az évben a verseny Travis Pastrana-ról szól.

A Red Bull minden indulónak biztosí­tott Travisről rengeteg videóanyagot (köztük volt rengeteg még kiadatlan felvétel is, interjúk, stb)

A verseny lényege az volt, hogy az adott videókból egy 3 perces videót kellett összevágni.Ezekre a videókra bárki szavazhat, és a szavazási határidő után a legtöbb szavazatot kapott 10 videó közül fogja Travis kiválasztani a győztest. A fődí­j pedig az, hogy a győztes egy napot tölthet az államokban Travissel, és ha jól tudom, ebbe a napba bele foglaltatik egy rallizás is Travissel.

Magyarországról ha jól tudom, én indultam egyedül, és eddig európából is csak 3 versenyzőt találtam, a többiek mind amerikaiak.

A videóra itt lehet szavazni:

 https://www.redbullroughcuts.com/web/index_vote.cfm?vid=261

A verseny, és a szavazás november 19.-éig tart.

Nagyra értékelnék egy kis segitséget motoros barátainktól, ehhez azonban nekem egyedül nincs elég nyilvánosságom, és ehhez szerettem volna kérni az oldal segitségét!

Előre is köszönöm, ”