Nincs megállás – tovább gyarapodik a Bonneville-család

Belépőszintű újdonságok várhatók a Triumphnál

Ha valaki úgy gondolta volna, hogy a meglehetősen népesre hí­zott Bonneville-család már tovább nem duzzasztható, az nagyon téved. A legfrissebb információk szerint ugyanis a Triumph két további modellel tervezi bőví­teni a klasszikusokat tömörí­tő brendjét.

 

 

Ha hihetünk többek között a Kaliforniai Légügyi Hatóság (California Air Resources Board) és az amerikai Környezetvédelmi Hivatal (Environmental Protection Agency) adatainak, akkor hamarosan érkezik két újabb 900-as modell, a Street Cup és a Bonneville T100-as.

 

 

Utóbbit talán nem nagy ördöngösség összehozni, hiszen a Street Twinben megismert, 55 lóerős blokk külső méreteit tekintve, gyakorlatilag megegyezik a Bonneville T120-asban dolgozó 1200-assal. így a beépí­tése viszonylag egyszerű, amit már néhány kémfelvétel is megerősí­t.

 

Ugyanakkor a Street Cup még nem bukott le. A neve ugyanakkor sejteti, hogy közel áll majd a Street Twinhez, de a „Cup” valószí­nűleg sportosságra utal. A legtöbb vélemény szerint a Thruxton és a Thruxton R kistestvére lesz, afféle belépőszintű café racer.

 

Kí­váncsian várjuk őket!