Neo Sports Café a Hondától

A Honda is tartogat meglepetéseket Milánóra is. Videójukban megvillantják egyik várható újdonságukat.

Minél jobban közeledünk a kiállí­tási szezonhoz annál több nap kerül bekarikázásra a naptárban a beí­gért új modellek kapcsán. A Honda az eddigi, Tokyo Motor Show-ra időzí­tett Gold Wing felvezető videói mellett egy új vonalat is elindí­tott.

A videóban láthatjuk, ahogy a japán mérnökök szorgosan gyúrmázzák az új motort. A Neo Sports Café név elgondolkodtató ugyan, de szinte biztos, hogy a név mögött nem egy retro modell áll. Ezt erősí­tik meg a következő, videóban fellelt pontok is. Az egyik képkockán látható a motorblokk egy apró részlete mely ví­zhűtéses erőforrást mutat, ráadásul a hengerfejen még kamu hűtőborda sincsen. A kialakí­tása sokkal inkább modernnek hat. A videó audio sávjában mintha egy sornégyes duruzsolása szűrődne be, ez is közelebb visz minket a megoldáshoz.

A másik gyanús részlet a videó záró képkockáiban található. Itt a bemutatás dátumán túl (november 6.) az is kiderül, hogy a motor LED fényszórót és indexeket fog kapni. Ezentúl érdemes egy pillantást vetni a gyaní­thatóan analóg fordulatszámmérőből és digitális kijelzőből álló műszer formájára vagy a tank kontúrjára. Itt valami modernebb darab fog érkezni… Talán egy új CB1000R?