Nagy változások az Erik Buell Racingnél

Annak ellenére, hogy a Superbike világbajnokság 2014-es szezonja lényegében ment a kukába az EBR számára, jövőre újra próbálkozik a Team Hero EBR a neves versenysorozatban.

A 2015-ös évben ott fogjuk találni őket a paddockban, és a csapat névváltoztatásánál komolyabb fejlődésre is számí­thatunk.
Ezek közül a frissí­tések közül kétségtelenül a legnagyobbak az új pilóták: Larry Pegram és Niccolo Canepa. Közülük egyébként Pegram és a kettős feladata az, ami érdekesebb – ő ugyanis egyben a csapat vezetője is, hiszen a Pegram Racing legénysége veszi át a Hero EBR Racing programját.

 

 

Bár Pegram nincs ott a Superbike top pilótái között, ő volt az, aki 2014-ben két pontott szerzett az EBR-nek Laguna Seca-ban. Ez volt egyébként a csapat összes pontja.

Niccolo Canepa sem rossz választás egyébként a csapat számára, hiszen 2014-ben a Superbike világbajnokságban az EVO osztályban indulók között a második lett – tehát és egyaránt van WSBK és MotoGP tapasztalata, vagyis végre egy világszí­nvonalú pilóta ül az EBR 1190RX nyergébe.

Ha ezek után nem jönnek az eredmények, már nehéz lesz kifogást találni!