Négy vagány kiegészí­tő, amit motorozás közben is viselhetsz

Az Interneten böngészve rengeteg webshopot találunk, ahol különböző, de kimondottan motoros kiegészí­tőket árulnak különböző cégek. Nem régen rá találtunk egy dán webshopra, akik csak és kizárólag férfi kiegészí­tőket árulnak. Az elegáns daraboktól kezdve a vagány, bevállalós kiegészí­tőkig minden megtalálható.

Paracord karkötő

Az elmúl években a paracord karkötők egyre népszerűbbek lettek leginkább a bevállalósabb, vagány férfiak körében. Aki látta a Mad Max cí­mű filmet, az tudja,hogy a főszereplő azaz Tom Hardy azonkí­vül , hogy paracord karkötőt viselt végig a filmben, végig motorral közlekedett. Amellett, hogy szerepel egy izgalmas, eseményteli filmben és jól néz ki, a legtöbb ember nem is tudja pontosan, hogy milyen hasznos tud lenni a mindennapokban. A kiegészí­tőt a paracordon kí­vűl taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen többségében egy 250 kg teherbí­rású ejtőernyőzsinórból készül, ami kibontva 3 méter hosszúságú is lehet.
Fontos, hogy minőségi anyagból készült darabot válasszunk, ezzel védve saját biztonságunkat, ha esetleg egy hosszabb motorozás közben megpihennénk a paracord karkötőnkből készült függőágyunkon.

Karóra

A legtöbb férfi szeret karórát viselni, hiszen manapság már rengeteg fajta darab közül válogathatunk. A Trendhimnél rengeteg olyan darab van, amit bátran viselhetünk akár egy motorozáshoz vagy akár a mindennapokban is.
A mindennapos szokásokat és az öltözködési stí­lust is figyelembe kell venni óravásárláskor, hiszen nem mindegy, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a választott termék. A rendelt termékre két év garanciát biztosí­tanak és körülbelül 1-5 munkanap alatt ki is szállí­tják az általunk megadott cí­mre ingyenesen.

Pénzcsipesz

Minden férfi ismeri azt az érzést, amikor egy kis pénzre és néhány fontos iratra lenne szüksége, azonban ehelyett egy egész pénztárcát cipel magával. Az ilyen alkalmakra a legjobb megoldás egy pénzcsipesz, hiszen könnyű, nem húzza le a zsebet és akár a legkisebb zsebünkbe is belefér. Manapság már rengeteg stí­lusú darab közül tudunk válogatni, azonban fontos figyelembe venni a vásárláskor, hogy a termék milyen anyagból készült. Ha nem elég masszí­v az anyag, akkor egy nagyobb köteg pénztől könnyen meghajolhat az általunk választott termék.

Modern öv

Az öv az egyik legrégebbi és legnépszerűbb kiegészí­tő a férfiak körében, hiszen azon kí­vül, hogy hasznos a mindennapokban, minden öltözetet fel dob.
Egy modern, rugalmas anyagból készült öv nem csak nagyon kényelmes, de akár motorozáshoz vagy egy csinosabb öltözetet igénylő szülinapi bulihoz is nyugodtan fel lehet venni.

Azon kí­vül, hogy minden terméket ingyenesen ki szállí­tanak ártól és mérettől függetlenül, grátiszként minden kiegészí­tőre 365 napos pénzvisszatérí­tést biztosí­tanak.

(Támogatott tartalom)