Négy különleges modell az MV Agustatól

Reparto Corse és 37. Előbbi a versenyrészleg olasz megfelelője, utóbbi pedig az MV Agusta konstruktőri cí­meinek száma. Mindkettőt érdemes lesz megjegyezni, mert a márka 2017-es kí­nálatának fontos részét képzik.

 

Az MV Agusta ugyanis összesen nem kevesebb, mint négy RC modellel készül jövőre, amelyek többek között egyedi fényezésükkel és felszereltségükkel hí­vják fel magukra a figyelmet.

 


F4 RC

 


 

Mindössze 250 példányban készül az új F4 RC, ami kiköpött mása lesz Leon Camier Superbike versenymotorjának. Külön érdekessége, hogy az exkluzí­v fényezése mellé a vásárlók kapnak egy doboznyi versenyfelszerelést is. Ez többek között SC Project kipufogót és módosí­tott motorvezérlő elektronikát, illetve alumí­nium tanksapkát tartalmaz.

 


 

F3 RC

 

 

Az eggyel kisebb méretosztály képviselőjeként az F3-asből is lesz RC kivitel. A 675-ös és a 800-as változatokból 350 darab gördül le a gyártósorról. Ezek az együlésesre alakí­tott, egyedi rendszámtáblatartóval és motorponyvával érkező modellek Jules Cluzel és Lorenzo Zanetti Supersport motorjait idézik. Érdekességük, hogy mindegyiken ott szerepel a két versenyző sajátkezű aláí­rása is.

 


Dragster RC

 

 

 

A különleges modellek sorát a Dragster zárja, amiben a superbike-os festésen kí­vül ugyan nem fedezhetünk fel semmilyen versenysport köteléket, ennek ellenére í­gy is igen kí­vánatos. Sejthető, hogy a 350 példányt igen rövid idő alatt el fogják kapkodni.

 

A jelenlegi kilátások szerint mindegyik RC modellt élőben megnézhetjük majd a jövő héten esedékes EICMA kiállí­táson.